Gå direkt till innehåll
​​​Tillbaka till församlingen - ny bok av Runar Eldebo

Blogginlägg -

​​​Tillbaka till församlingen - ny bok av Runar Eldebo

När den kristna församlingen är som bäst är den en unik miljö där Gud förvandlar människors liv. Men där finns också utmaningar.

Författaren Runar Eldebo pekar på några av de utmaningar som församlingens ledare ställs inför - hur man möter, undervisar och vägleder en brokig samling troende till en växande och fördjupad gemenskap.

Tillbaka till församlingen är en kärleksförklaring till den lokala församlingen och vill samtidigt inspirera till att återupptäcka dess möjligheter i dag - att vara en plats där Gud möter människor och utrustar och förvandlar dem.

Runar Eldebo är författare, förkunnare och pastor i Värnamo Missionskyrka. Han har skrivit en rad böcker på Libris, bland annat Kristen i landet lagom, Salt och senast sorgeboken Den tid vi fick.

För mer information, för recensionsexemplar och för bokning av intervju, kontakta Vilhelm Hanzén, PR- och kommunikationsansvarig:vilhelm.hanzen@libris.se, 019-20 84 10

Relaterade länkar

Ämnen

Livsmod. Livsmening. Livskunskap.

Bokförlaget Libris grundades 1952, men verksamheten har pågått sedan 1910-talet. Vår utgivning omfattar skönlitteratur, barnböcker samt facklitteratur, och kännetecknas av vår kvalitet och fokus på existentiella frågor. Vi ger ut fackböcker inom samhälle, psykologi och teologi. Vår vision är att ge ut böcker som ger livsmod, livsmening och livskunskap.

Libris bokförlag
Ekumeniska centret / Pingst FFS Gustavlundsvägen 18 (Alviks torg)
167 51 Bromma