Gå direkt till innehåll
Ny bok av Maggan Hägglund: Det kommer att gå över

Pressmeddelande -

Ny bok av Maggan Hägglund: Det kommer att gå över

Under många år levde journalisten och författaren Maggan Hägglund med djupa depressioner. Nu har hon skrivit och formgivit boken som hon själv hade velat hitta då – när hon var mitt inne i mörkret: Det kommer att gå över – En överlevnadsguide & tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje.

 – Under tider när jag inte orkade med långa texter, inte kunde koncentrera mig. Då tror jag att jag skulle ha orkat bläddra i en sån här bok, säger Maggan Hägglund.

Det kommer att gå över är en bok både för den som är inne i ledsenhetens grådimma och den som trevar runt i depressionens svartmörker. Och alla där emellan.

En bok som är lättare ta till sig just då än utredande fackböcker i ämnet.En bok med tröst och hopp från en som vet vad det innebär att inte se någon väg ut.

Boken innehåller vackra bilder att vila blicken på och korta texter och kloka citat att känna igen sig i. Dessutom finns Maggan Hägglunds egen berättelse om hur hon fick hjälp att ta sig ur många år av depression och nedstämdhet med i boken. Och huvudbudskapet är: Det kommer att gå över.

– Det är en bilderbok för svartsynta, att ta till när själen inte orkar men när du behöver känna att du inte alls är ensam när du irrar runt i mörkret, säger Maggan Hägglund

Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara där hon fortfarande skriver krönikor. På Libris har hon tidigare gett ut bästsäljaren Drunkna inte i dina känslor (tillsammans med Doris Dahlin), krönikesamlingen Maggans lilla starksköra samt den prisbelönade Njutningsparadoxen - bättre livskvalitet med ett glas mindre.


Högupplöst omslagsbild finns här
Högupplöst författarporträtt finns här

För mer information, för recensionsexemplar och för bokning av intervju, kontakta Vilhelm Hanzén, PR- och kommunikationsansvarig:

vilhelm.hanzen@libris.se, 019-20 84 10, 076-503 84 10

Relaterade länkar

Ämnen


Libris förlag bedriver förlagsverksamhet med inriktning på böcker inom livsåskådning och teologi. Verksamheten har pågått sedan 1930-talet, från 1952 under namnet Libris (Libris är latin och betyder böcker). Libris förlag har sitt säte i Örebro, men har hela Sverige och Norden som arbetsfält.

Relaterat innehåll

Livsmod. Livsmening. Livskunskap.

Bokförlaget Libris grundades 1952, men verksamheten har pågått sedan 1910-talet. Vår utgivning omfattar skönlitteratur, barnböcker samt facklitteratur, och kännetecknas av vår kvalitet och fokus på existentiella frågor. Vi ger ut fackböcker inom samhälle, psykologi och teologi. Vår vision är att ge ut böcker som ger livsmod, livsmening och livskunskap.

Libris bokförlag
Ekumeniska centret / Pingst FFS Gustavlundsvägen 18 (Alviks torg)
167 51 Bromma