Gå direkt till innehåll
Positivt sociala medie-fenomen förgyller fikastunden

Pressmeddelande -

Positivt sociala medie-fenomen förgyller fikastunden

Nu släpper Herregud & Co två brickor. De små filurerna med äggögon har stor popularitet och spridning, med över 160 000 följare på Facebook, och fler än 165 000 personer som följer dem på Instagram. Bakom de tecknade tänkvärda ögonblicksbilderna finns illustratören och kommunikatören Royne Mercurio.

— Det är ofattbart och jättekul att Herregud & Co har blivit så stort. Med bilderna vill jag sprida glädje, hopp och lite eftertanke – och förhoppningsvis ge nya perspektiv. Jag vill genom mina bilder påminna om att världen går att göra lite vackrare och lite varmare, säger Royne Mercurio.

En Herregud & Co-bricka är en bricka med syfte att sprida glädje. Den kan användas till att duka upp och njuta av såväl vardagens fika som festens godbitar, men passar även bra att ha stående framme som en vacker tavla.

Brickan är tillverkad i björkfanér på Öland och tål maskindisk. Brickorna finns i två storlekar 270×200 mm och 320x320 mm.

Royne Mercurio är en skånsk östgöte som enligt sina barn är ”lite knäpp, snäll och rolig - med konstig humor”. Han startade Herregud & Co år 2013 som ett lekfullt sätt att sprida glädje.


Instagram: @herregudco

Facebook: facebook.com/herregudco

Ämnen

Kontakter

Mikael Stenmark

Presskontakt 073-543 00 45

Livsmod. Livsmening. Livskunskap.

Bokförlaget Libris grundades 1952, men verksamheten har pågått sedan 1910-talet. Vår utgivning omfattar skönlitteratur, barnböcker samt facklitteratur, och kännetecknas av vår kvalitet och fokus på existentiella frågor. Vi ger ut fackböcker inom samhälle, psykologi och teologi. Vår vision är att ge ut böcker som ger livsmod, livsmening och livskunskap.

Libris bokförlag
Ekumeniska centret / Pingst FFS Gustavlundsvägen 18 (Alviks torg)
167 51 Bromma